top of page

Voor alle bloemstukken, planten, decoratie, bika kaarsen en buitenplanten, bel ons op 03/290.80.78 of 0475 55 00 51

Eerlijk en fleurig vakmanschap in bloemen en planten

Al meer dan 20 jaar maatwerk in bloemwerk

Bloembinderij Plantaardig (Brecht, Antwerpen) is gespecialiseerd in de kunst van maatwerk met bloemen. Van een bruidsboeket en andere bloemstukken voor een huwelijk, tot integere rouwstukken, kransen en grafarrangementen, wij bieden u een bloemstuk voor elke gelegenheid.

U vindt bij ons ook een schitterende selectie aan strak vormgegeven potten voor binnen en buiten, zuilen, schalen en houten bakken om bloemen en planten op een originele manier te presenteren. Er is ook altijd een gevarieerd aanbod planten en buitenplanten, orchideeën, de handgemaakte kaarsen van het Belgische merk bika en andere decoratieartikelen. Verder geven we u graag advies over de decoratie van uw interieur.

Houdt u zelf ook zo van bloemen en planten en zou u graag boeketten of bloemstukken leren maken? Bloembinderij Plantaardig geeft een keer per maand een leuke en boeiende workshop, waar u er alles over leert.

Wilt u wat vaker een kleurrijke dag? Dan kunt u bij ons ook een bloemenabonnement nemen voor uzelf of iemand anders. Wij leveren dan elke week, iedere maand of om de twee maanden een prachtige ruiker bij u thuis of op locatie.

Wilt u meer weten over Bloembinderij Plantaardig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon!

Plantaardig Brecht - bloemstuk 1
bottom of page